S.C. SPRINT CAR DISTRIBUTION ÎȘI REZERVĂ, FĂRĂ A FI NEVOIE DE O NOTIFICARE PREALABILĂ, DREPTUL DE A REFUZA ONORAREA UNEI COMENZI PE FONDUL EVENTUALELOR DIFERENȚE DE PREȚ APĂRUTE ÎN MOD IMPREVIZIBIL PE FONDUL VOLATILITĂȚII ECONOMIEI, PRECUM ȘI DREPTUL DE A MODIFICA SPECIFICAȚIILE TEHNICE ȘI/SAU AMBALAJUL PRODUSELOR, FIIND POSIBILE DIFERENȚE DE ÎNFĂȚIȘARE ÎNTRE IMAGINEA PREZENTATĂ ÎN MAGAZINUL ONLINE ȘI MODUL ÎN CARE VA ARĂTA PRODUSUL AJUNS LA CUMPĂRĂTOR.

LIVRAREA PRODUSELOR

 

  • LIVRARE STANDARD

Prin curier rapid, oriunde în România.

Comenzile cu valoare totală mai mare de 400 lei beneficiază de livrare gratuită.

Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 400 lei, cumpărătorul va suporta costurile de livrare.

În cazul returnării produselor, costul transportului nu se stornează.

 

  • Atenție!

La primirea coletului, verificați împreună cu agentul companiei de curierat integritatea coletului, faptul că nu prezintă urme de deteriorare și produsele primite corespund cantitativ facturii.

În cazul în care coletul este avariat, curierul va încheia un proces verbal de constatare, consemnând toate neregulile.

Semnătura de primire este echivalentă cu faptul că expediția a fost recepționată complet și în stare perfectă, iar transportatorul este exonerat de orice răspundere și nu poate acorda o despăgubire financiară.

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ

  • NUMERAR

Ramburs la curier – în momentul livrării comenzii. Nu se percepe taxă de ramburs.

 

GARANȚIE

Condițiile de garanție acordate produselor livrate sunt în conformitate cu Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor.

 

  • DECLARAȚIE DE CONFORMITATE

Noi, SPRINT CAR DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul în București, str. Hortensiei 49C, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/19223/2007, CIF RO13632904, declarăm pe propria răspundere, pe baza documentelor emise de producători, că produsele care fac obiectul comercializării:

Sunt fabricate și corespund calitativ normelor, standardelor și directivelor în vigoare la nivel european aplicate categoriilor de produse respective;

Nu pun în pericol, în cazul unei utilizări conform regulilor producătorului menționate în manualele de utilizare sau în fișele tehnice și de siguranță, viața, sănătatea, securitatea muncii și mediul înconjurător.

 

  • CERTIFICAT DE GARANȚIE

Produsele comercializate de SPRINT CAR DISTRIBUTION SRL beneficiază de următoarea perioadă de garanție:

Pentru produselel de folosință îndelungată, perioada de garanție va fi menționată în certificatele de garanție eliberate la vânzare, neputând fi mai mică de 12 luni.

Pentru produsele consumabile, perioada de garanție va fi înscrisă pe fiecare produs în parte și va fi următoarea:

Chituri: 12-24 luni

Fonduri: 24 luni

Lacuri: 48 Luni

Vopsea pe bază de apă: 24-48 luni

Vopsea: 24-48 luni

Aditivi: 24-48 luni

Catalizatori: 24 luni

Soluție spălat mâini: 12 luni

Produse polișare: 12 luni

Abrazive, folie mascare, filtre: 6-24 luni.

Garanția produselor este afectată de o depozitare și utilizare incorectă a acestora.

Toate produsele chimice trebuie păstrate la o temperatură constantă situată între 10 și 20 grade Celsius, într-o încăpere bine ventilată, ferite de umezeală, surse de căldură și orice sursă de aprindere (flacără, scânteie).

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă numai clienților persoane fizice.

Potrivit OUG 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, consumatorul are dreptul de a înștiința în scris comerciantul referitor la intenția sa de returnare, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Coletele retur fără notificare scrisă prealabilă, confirmată de primirea de către SPRINT, nu vor fi acceptate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

SPRINT CAR DISTRIBUTION SRL va rambursa suma achitată de către cumpărător în contul furnizat de acesta, în decurs de maxim 30 zile de la acceptarea returului.

 

  • CONDIȚII RETURNARE

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care le-au însoțit, cu etichetele intacte).

 

  • PRODUSELE PENTRU CARE NU SE ACCEPTĂ RETURNĂRI

Produsele care nu se află în ambalajul original în care au fost livrate.

Produsele ale căror ambalaje originale au fost desigilate sau deteriorate.

Produsele care prezintă urme de utilizare.

Vopseaua preparată după codul de vopsea specificat de cumpărător.

În condițiile transmiterii de către client a unui cod de culoare eronat sau în cazul în care mașina a fost revopsită nerespectându-se nuanța originală, produsul livrat își pierde calitatea de retur.