Despre NOI

In anul 1992 am importat primul palet de chit si pistoale de vopsit, fiind printre primele firme de profil din tara, in prezent avand o gama foarte diversificata de produse. Atunci ne-am propus sa promovam produsele profesionale din domeniul reparatiei si intretinerii caroseriilor, dand o maxima atentie raportului calitate-cost.

Desi aparuta pe o piata concurentiala acerba, firma a reusit sa se impuna prin calitatea produselor si serviciilor sale, utilizate in momentul de fata de aproape orice atelier de tinichigerie si vopsitorie auto din Romania.

In prezent firma are un portofoliu de peste 600 de clienti activi, o mare parte din ei fiind la randul lor distribuitori ai produselor

sprintcar

Din primele momente

Ne-am propus sa oferim o gama la standarde internationale, promovand toate noutatile din domeniu, produsele fiind adresate profesionistilor. Am acordat de asemenea o mare prioritate calitatii, in acelasi timp oferim cele mai convenabile preturi.

O alta ramura importanta sunt serviciile, parcul auto fiind reinnoit constant. Am deschis filiale la Cluj si la Iasi pentru distributia zonala. Avem 8 puncte de lucru in toata tara, urmand sa mai deschidem inca 3: in Bucuresti – sector 4 si sector 6 si in Branesti, judetul Ilfov.

Cele 6 depozite ale firmei si cele 8 laboratoare de vopsea permit aprovizionarea prompta cu vopsea auto si produse chimice, livrarea facandu-se din stoc, care în permanență este de minim 180 tone de marfă. Parcul auto al firmei contribuie la distributia ritmica a produselor si vopselelor auto in orice punct al tarii, timpul de livrare fiind scurtat la minimum.

Suportul tehnic, atat pentru utilajele si echipamentele comercializate, cat si pentru produsele utilizate in atelierele de tinichigerie auto si vopsitorie este asigurat de tehnicieni specializati, capabili sa faca fata in orice moment solicitarilor venite din partea beneficiarilor nostri.

Personalul

In prezent echipa este alcatuita din 35 angajati: agenti de vanzari, soferi-distribuitori, tehnicieni si personal auxiliar. Am reusit sa formam o echipa de profesionisti in toate departamentele, in cadrul companiei noastre activand si persoane cu o vechime de 28 ani.

Beneficiind de un personal cu o bogata experienta in domeniu,  poate pune la dispozitia partenerilor sai cursuri de pregatire in domeniul tinichigeriei si aplicarii de vopsele auto. Pe langa aspectul teoretic, cursurile cuprind si o etapa de pregatire practica, in atelierul-scoala de tinichigerie si vopsitorie auto al firmei, dotat cu echipamente moderne.

Calitate

Calitatea produselor noi care intra in portofoliul companiei este testata in prealabil in laboratoarele proprii si in service-ul pentru reparatii mecanice si electrice dotat cu stand de geometrie roti, altelier de tinichigerie-vopsitorie si cabina de vopsit de ultima generatie.

Cariere

Car Distribution este echipa profesionista din care ai putea face parte chiar tu!

Urmareste anunturile noastre din sectiunea CARIERA si trimite-ne un mesaj.