Despre noi

Au trecut mai bine de 20 ani de cand am importat primul palet de chit, fiind printre primele firme de profil din tara. Atunci ne-am propus sa promovam cele mai profesionale produse din domeniul reparatiei si intretinerii caroseriilor, dand o maxima atentie raportului calitate-cost.

Desi aparuta pe o piata concurentiala acerba, firma a reusit prin calitatea produselor si serviciilor sa se impuna, acestea fiind utilizate in momentul de fata de aproape orice atelier de tinichigerie si vopsitorie auto din Romania. In prezent firma are un portofoliu de peste 450 de clienti activi, o mare parte din ei fiind la randul lor distribuitori ai produselor SPRINT.

Din primele momente ne-am propus sa oferim o gama completa de produse profesionale. Astazi oferim mai multe produse de vopsitorie si tinichigerie care sa satisfaca nevoile si dorintele pietei romanesti. Am acordat de asemenea o mare prioritate calitatii, dar in acelasi timp oferim cele mai convenabile preturi. O alta ramura importanta sunt serviciile, pentru acest lucru lucram constant, astfel am reinnoit parcul auto, am deschis o filiala la Cluj si una la Iasi pentru distributia zonala.

Cele 3 depozite ale firmei permit aprovizionarea prompta cu vopsea auto si produse chimice, livrarea produselor facandu-se din stoc. Parcul auto al firmei contribuie la distributia ritmica a produselor si vopselelor auto in orice punct al tarii, timpul de livrare fiind scurtat la minimum.

Suportul tehnic atat pentru utilajele si echipamentele comercializate, cat si pentru produsele utilizate in atelierele de tinichigerie auto si vopsitorie este asigurat de tehnicieni specializati, capabili sa faca fata in orice moment, oricaror solicitari venite din partea beneficiarilor nostri.

In prezent echipa Sprint este alcatuita din 35 de angajati: agenti de vanzari, soferi-distribuitori, tehnicieni si personal auxiliar.

Beneficiind de un personal avand o bogata experienta in domeniu, SPRINT, poate pune la dispozitia partenerilor sai cursuri de pregatire in domeniul tinichigeriei si aplicarii de vopsele auto. Cursurile de pregatire, pe langa aspectul teoretic, cuprind si o etapa de pregatire practica, aceasta efectuandu-se in atelierul-scoala de tinichigerie si vopsitorie auto al firmei, dotat cu cele mai moderne echipamente in domeniu.