Despre Noi

In anul 1992 am importat primul palet de pistoale de vopsit si de chit, fiind printre primele firme de profil din tara si am ajuns sa avem cea mai diversificata gama de produse. Atunci ne-am propus sa promovam cele mai profesionale produse din domeniul reparatiei si intretinerii caroseriilor, dand o maxima atentie raportului calitate-cost.

Desi aparuta pe o piata concurentiala acerba, firma a reusit prin calitatea produselor si serviciilor sa se impuna. Acestea sunt utilizate in momentul de fata de aproape orice atelier de tinichigerie si vopsitorie auto din Romania. In prezent firma are un portofoliu de peste 600 de clienti activi, o mare parte din ei fiind la randul lor distribuitori ai produselor

sprintcar

Din primele momente

Ne-am propus sa oferim o gama la cele mai inalte standarde internationale,promovand toate noutatile din sector,produsele fiind adresate profesionistilor. Astazi oferim mai multe produse de vopsitorie si tinichigerie care sa satisfaca nevoile si dorintele pietei romanesti. Am acordat de asemenea o mare prioritate calitatii, dar in acelasi timp oferim cele mai convenabile preturi. O alta ramura importanta sunt serviciile, astfel  parcul auto este reinnoit constant. Am deschis o filiala la Cluj si una la Iasi pentru distributia zonala. In total avem 8 puncte de lucru in toata tara,urmand sa mai deschidem inca 3 puncte de lucru,si anume in Bucuresti sector 4 si sector 6 si in Branesti,judet Ilfov.

Cele 6 depozite ale firmei si cele 8 laboratoare de vopsea permit aprovizionarea prompta cu vopsea auto si produse chimice, livrarea produselor facandu-se din stoc, care în permanență este de minim 180 tone de marfă. Parcul auto al firmei contribuie la distributia ritmica a produselor si vopselelor auto in orice punct al tarii, timpul de livrare fiind scurtat la minimum.

Suportul tehnic atat pentru utilajele si echipamentele comercializate, cat si pentru produsele utilizate in atelierele de tinichigerie auto si vopsitorie este asigurat de tehnicieni specializati, capabili sa faca fata in orice moment, oricaror solicitari venite din partea beneficiarilor nostri.

Personalul

In prezent echipa este alcatuita din 35 de angajati: agenti de vanzari, soferi-distribuitori, tehnicieni si personal auxiliar.Persoanele care lucreaza in cadrul companiei noastre au o vechime de 28 ani,in special in domeniul tehnic,astfel am reusit sa avem o echipa de profesionisti in toate departamentele.

Beneficiind de un personal avand o bogata experienta in domeniu, , poate pune la dispozitia partenerilor sai cursuri de pregatire in domeniul tinichigeriei si aplicarii de vopsele auto. Cursurile de pregatire, pe langa aspectul teoretic, cuprind si o etapa de pregatire practica, aceasta efectuandu-se in atelierul-scoala de tinichigerie si vopsitorie auto al firmei, dotat cu cele mai moderne echipamente in domeniu.

Calitate

Testam periodic calitatea produselor in laboratorul propriu de preparare a vopselei, dar si in service-ul pentru reparatii mecanice si electrice dotat cu stand de geometrie roti, altelier de tinichigerie- vopsitorie si cabina de vopsit de ultima generatie.

Cariere

Personalul Car Distribution este selectat pentru spiritul lui comercial si pentru capacitatea de initiativa si lucru in echipa.